Leningen informatie

  • Makkelijk en snel geld lenen

    Bereken snel het bedrag dat u wilt lenen, vraag een offerte aan en vergelijk de aanbieders om de beste persoonlijke lening af te sluiten.
    Lees meer >>
  • Lening berekenen

    Het is mogelijk om de maximale lening te berekenen waarna u de maandlasten kan opvragen welke afhankelijk zijn van het bedrag en de looptijd.
    Lees meer >>

Renteoverzicht per kredietverstrekker

Er zijn meerdere kredietverstrekkers allen met verschillende voorwaarden en rentepercentages, u kunt alle percentages met elkaar vergelijken en zo de beste keuze maken. Uw persoonlijke situatie is daar erg van belang, onder andere de hoogte van de lening en de looptijd zijn grote factoren die meespelen met leningen. Wanneer er een groter krediet geleend wordt zal de rente met looptijd berekend worden, wanneer de looptijd langer is kan deze bijvoorbeeld voor een langdurige periode vastgezet worden waardoor u altijd dezelfde maandlasten heeft. Bij diverse leningen is er een variabele rente mogelijk waardoor de lasten per maand van elkaar kunnen verschillen. Dit kan voordelig maar ook nadelig zijn.

Rente per lening vastzetten

Wanneer u de rente per lening vastzet voor langdurige tijd is het mogelijk om te kunnen blijven profiteren van een lage rente. Het kan ook nadelig zijn wanneer de reguliere rente zakt, hierdoor blijft u hogere maandlasten betalen terwijl de rente per lening verstrekker lager is. Maak een keuze uit diverse leningen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om zo de kosten en voorwaarden per lening te vergelijken. Het is daarna bijvoorbeeld mogelijk om een gesprek aan te gaan met een adviseur.

© copyright 2010 - OnlineLeningen.com - All rights reserved | Partners