Leningen informatie

  • Makkelijk en snel geld lenen

    Bereken snel het bedrag dat u wilt lenen, vraag een offerte aan en vergelijk de aanbieders om de beste persoonlijke lening af te sluiten.
    Lees meer >>
  • Lening berekenen

    Het is mogelijk om de maximale lening te berekenen waarna u de maandlasten kan opvragen welke afhankelijk zijn van het bedrag en de looptijd.
    Lees meer >>

Uw maximale hypotheek

Via internet kunt u berekenen wat uw maximale hypotheek is. Het is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere het inkomen van alleen en of uw partner. Er wordt gekeken naar het bruto inkomen, de maximale hypotheek zal van nog meer factoren afhankelijk zijn. Uw eigen vermogen speelt een grote rol doordat u dit kunt inleggen bij het kopen van een huis.

Bereken uw maximale hypotheek en maak een vrijblijvende afsprak met een adviseur. Uw persoonlijke situatie wordt bekeken waarna een schatting kan worden gemaakt wat uw maximale hypotheek kan worden. Het rentepercentage kan worden vastgezet, dit heet ook wel de rentevaste periode. Er zijn veel varianten als het gaat om het verstrekken van een hypotheek. Het is daarom aan te raden om een adviseur voor u de best passende hypotheek te vinden.

© copyright 2010 - OnlineLeningen.com - All rights reserved | Partners