Leningen informatie

  • Makkelijk en snel geld lenen

    Bereken snel het bedrag dat u wilt lenen, vraag een offerte aan en vergelijk de aanbieders om de beste persoonlijke lening af te sluiten.
    Lees meer >>
  • Lening berekenen

    Het is mogelijk om de maximale lening te berekenen waarna u de maandlasten kan opvragen welke afhankelijk zijn van het bedrag en de looptijd.
    Lees meer >>

Hypotheek

Bereken uw maximale hypotheek via het internet. Diverse aanbieders voor hypotheken met mogelijkheid om direct een aanvraag te doen. In veel gevallen gaat er een gesprek aan vooraf. Hier wordt uw persoonlijke situatie bekenen waarna er een berekening gemaakt kan worden met de maximale hypotheek die u kunt aanvragen. Er zijn diverse aanbieders beschikbaar zodat u een vergelijking kunt maken. Het is mogelijk om een adviseur bij u uit de regio te zoeken, persoonlijk contact helpt vaak bij het helpen van een goede hypotheek.

Maandlasten berekenen

Er zijn een aantal factoren van belang bij het verstrekken van een hypotheek. In veel gevallen mag u geen BKR registratie hebben. Uw inkomen en dat van uw partner zijn van groot belang bij de hoogte van een hypotheek die u kunt aanvragen. Deze zal berekend worden door een adviseur die is gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken. Vindt een kantoor bij u in de beurt zodat deze met u een persoonlijk gesprek aan kan gaan.

© copyright 2010 - OnlineLeningen.com - All rights reserved | Partners